Jaluzele verticale visinii la reducere

Esti in cautare de Jaluzele verticale visinii? Cumpara acum la preturi promotionale Jaluzele verticale visinii dorite de tine. Ai livrare rapida la tine acasa.

Produse din categoria Jaluzele verticale visinii

detalii
Lamele pentru jaluzele verticale, model eco 75, 12 lamele
Lamele pentru jaluzele verticale, model eco 75, 12 lamele
detalii

Indrazneste sa fii diferit!
Moderne, elegante, clasice si practice, produsul jaluzele verticale textile ondulate face parte face parte din gama de produse destinata produselor de protectie solara interioara, gama de produse jaluzele verticale.Datorita lamelelor, in forma de clepsidra, jaluzelele verticale textile ondulate oferta un desing deosebit si unicat incaperii dvs.

Jaluzelele Verticale iti ofera flexibilitate si te ajuta sa iti exprimi creativitatea.
Designul inovativ permite lamelelor sa elibereze suprafata ferestrelor, oferind astfel vitibilitate maxima asupra privelistilor existente.Lamelele se rotesc 180 de grade, astfel dand posibilitatea ca nivelul de lumina care patrunde in incapere sa fie bine controlat, fara a sacrifica intimitatea dorita.Materialele pentru jaluzele verticale fac parte dintr-o colectie variata, cu culori dintre cele mai diverse, de la nuante contemporane la tonuri naturale calde. Combinarea tutror acesto optiuni dau posibilitatea creeri unor Jaluzele Verticale cu aer distins.

Ce trebuie sa stii despre Jaluzelele Verticale!
Jaluzelele verticale sunt versatile, adaptandu-se cu succes in orice camera a locuintei, cat si in spatii de birouri.Au dimensiunea lamelelor de 127 mm, sunt din material poliester simplu, cu insertii de matase sau cu insertii de fibra de sticla. Toate materialele sunt tratate antistatic.Jaluzelele verticale au sin din profil de aluminiu si mecanisme de prindere cu clipsuri sau console extensibile, in functie de tamplaria geamului.
Cauti Jaluzele verticale visinii? Cumpara online si in siguranta cu livrare rapida. Profita acum de preturi avantajoase la Jaluzele verticale visinii.

Articole recomandate de pe blog